Warta
VR

Kenapa coklat kudu digoreng?

Oktober 26, 2023
Kenapa coklat kudu digoreng?

1.Coklat perlu tempering amarga ngandhut cocoa butter, kang duwe struktur kristal. Nalika coklat dilebur banjur didinginkan, mentega kakao bisa dadi padhet ing wangun kristal sing beda-beda, sing nyebabake katon kusam, ora rata, lan tekstur kasar. Tempering coklat kalebu dadi panas lan cooling kanggo suhu tartamtu kanggo nyengkuyung tatanan saka stabil cocoa butter kristal, asil ing Rampung Gamelan lan nggilap, sworo seru asri, lan mouthfeel nyenengke. Coklat tempered uga nduweni umur rak sing luwih dawa lan luwih tahan leleh ing suhu kamar.

 

2.Iku langkah paling penting ing nggawe coklat suhu-diatur, lan wis pengaruh gedhe ing pengalaman coklat final konsumen '. Cara pangaturan suhu marmer yaiku nyebarake tempel coklat ing papan marmer. Langkah iki kanggo nggawe tempel coklat luwih cepet adhem. Kabeh proses kira-kira panas lan nyawiji coklat ing luwih saka 40 derajat, lan banjur kelangan kanggo 26-28 ℃ ing slab marmer kanggo nggayuh suhu operable coklat. Ing tataran regulasi suhu, coklat digawe panas, digawe adhem lan banjur alon-alon digawe panas kanggo suhu pas maneh kanggo njupuk kristal stabil saka butter coklat. Kanthi cara iki, sampeyan bisa njaluk katon mengilap minangka Gamelan minangka pangilon nalika solidifies, lan ngleboke krasa pas. Kajaba iku, nalika sampeyan mecah coklat, sampeyan isih bisa krungu swara sing renyah. Titik utama yaiku mentega coklat duwe pirang-pirang wujud kristal, sawetara sing stabil, sawetara sing ora stabil, lan suhu leleh beda-beda. Kondisi pemanasan lan pendinginan sing beda-beda bisa nyebabake wujud kristal sing beda ing coklat pungkasan, lan coklat sing digawe kanthi cara iki bakal rasane beda nalika dilebur ing tutuk. Mung nglebur coklat sing dituku lan ngendheg bisa nggawe sampeyan rumangsa rasane ora enak kaya sadurunge, sing uga dadi alasane.


chocolate tempering machine

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English
    العربية
    Deutsch
    Español
    français
    italiano
    日本語
    한국어
    Português
    русский
    简体中文
    繁體中文
    Afrikaans
    አማርኛ
    Azərbaycan
    Беларуская
    български
    বাংলা
    Bosanski
    Català
    Sugbuanon
    Corsu
    čeština
    Cymraeg
    dansk
    Ελληνικά
    Esperanto
    Eesti
    Euskara
    فارسی
    Suomi
    Frysk
    Gaeilgenah
    Gàidhlig
    Galego
    ગુજરાતી
    Hausa
    Ōlelo Hawaiʻi
    हिन्दी
    Hmong
    Hrvatski
    Kreyòl ayisyen
    Magyar
    հայերեն
    bahasa Indonesia
    Igbo
    Íslenska
    עִברִית
    Basa Jawa
    ქართველი
    Қазақ Тілі
    ខ្មែរ
    ಕನ್ನಡ
    Kurdî (Kurmancî)
    Кыргызча
    Latin
    Lëtzebuergesch
    ລາວ
    lietuvių
    latviešu valoda‎
    Malagasy
    Maori
    Македонски
    മലയാളം
    Монгол
    मराठी
    Bahasa Melayu
    Maltese
    ဗမာ
    नेपाली
    Nederlands
    norsk
    Chicheŵa
    ਪੰਜਾਬੀ
    Polski
    پښتو
    Română
    سنڌي
    සිංහල
    Slovenčina
    Slovenščina
    Faasamoa
    Shona
    Af Soomaali
    Shqip
    Српски
    Sesotho
    Sundanese
    svenska
    Kiswahili
    தமிழ்
    తెలుగు
    Точики
    ภาษาไทย
    Pilipino
    Türkçe
    Українська
    اردو
    O'zbek
    Tiếng Việt
    Xhosa
    יידיש
    èdè Yorùbá
    Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa