Mesin Simpenan Coklat

VR

Garis simpenan Coklat minangka mesin coklat otomatis lengkap kanthi teknologi tinggi kanggo ngecor coklat. Proses produksi kalebu pemanasan cetakan, deposit coklat, kedher jamur, ngirim cetakan, pendinginan lan demoulding. Baris iki wis digunakake digunakake ing produksi coklat ngalangi murni, tengah kapenuhan coklat, coklat pindho colored, partikel campuran coklat, coklat biskuit, etc. 

Fitur paling khusus saka garis iki yaiku keluwesan amarga saben bagean saka garis iki bisa digunakake minangka bagean sing kapisah lan digabungake karo sawetara mesin liyane.

Depositor biasane dianggo karo Mould heater, vibrator, terowongan pendingin, demoulder, feeder biskuit, sprinkler, mesin cold press, etc. Bisa dadi garis otomatis lengkap utawa garis semiotomatis. Pilih fungsi apa wae sing dibutuhake kanggo nggawe jalur produksi sing dikarepake. 


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Lampiran:
    Pilih basa liyane
    English
    العربية
    Deutsch
    Español
    français
    italiano
    日本語
    한국어
    Português
    русский
    简体中文
    繁體中文
    Afrikaans
    አማርኛ
    Azərbaycan
    Беларуская
    български
    বাংলা
    Bosanski
    Català
    Sugbuanon
    Corsu
    čeština
    Cymraeg
    dansk
    Ελληνικά
    Esperanto
    Eesti
    Euskara
    فارسی
    Suomi
    Frysk
    Gaeilgenah
    Gàidhlig
    Galego
    ગુજરાતી
    Hausa
    Ōlelo Hawaiʻi
    हिन्दी
    Hmong
    Hrvatski
    Kreyòl ayisyen
    Magyar
    հայերեն
    bahasa Indonesia
    Igbo
    Íslenska
    עִברִית
    Basa Jawa
    ქართველი
    Қазақ Тілі
    ខ្មែរ
    ಕನ್ನಡ
    Kurdî (Kurmancî)
    Кыргызча
    Latin
    Lëtzebuergesch
    ລາວ
    lietuvių
    latviešu valoda‎
    Malagasy
    Maori
    Македонски
    മലയാളം
    Монгол
    मराठी
    Bahasa Melayu
    Maltese
    ဗမာ
    नेपाली
    Nederlands
    norsk
    Chicheŵa
    ਪੰਜਾਬੀ
    Polski
    پښتو
    Română
    سنڌي
    සිංහල
    Slovenčina
    Slovenščina
    Faasamoa
    Shona
    Af Soomaali
    Shqip
    Српски
    Sesotho
    Sundanese
    svenska
    Kiswahili
    தமிழ்
    తెలుగు
    Точики
    ภาษาไทย
    Pilipino
    Türkçe
    Українська
    اردو
    O'zbek
    Tiếng Việt
    Xhosa
    יידיש
    èdè Yorùbá
    Zulu
    Basa saiki:Basa Jawa