Wartos
VR

Kunaon coklat kudu tempered?

Oktober 26, 2023
Kunaon coklat kudu tempered?

1.Coklat perlu tempering sabab ngandung mentega kakao, nu boga struktur kristalin. Nalika coklat dilebur lajeng tiis, mentega kakao bisa solidify dina bentuk kristal béda, hasilna kusam, penampilan henteu rata, sarta tékstur grainy. Tempering coklat ngalibatkeun pemanasan sarta cooling ka suhu husus pikeun ajak kabentukna kristal mentega koko stabil, hasilna finish lemes jeung herang, snap garing, sarta mouthfeel pleasing. Coklat tempered ogé gaduh umur rak anu langkung panjang sareng langkung tahan ka lebur dina suhu kamar.

 

2.Ieu mangrupa hambalan pangpentingna dina nyieun coklat suhu-disaluyukeun, sarta eta boga pangaruh hébat kana pangalaman coklat final konsumén '. Métode pangaturan suhu marmer nyaéta nyebarkeun némpelkeun coklat dina papan marmer. Léngkah ieu ngajantenkeun némpelkeun coklat langkung tiis. Sakabeh prosés téh kasarna panas sarta ngalembereh coklat dina leuwih ti 40 derajat, lajeng niiskeun ka 26-28 ℃ dina slab marmer pikeun ngahontal suhu operable tina coklat. Dina tahap pangaturan suhu, coklat dipanaskeun, leuwih tiis lajeng gently dipanaskeun nepi ka suhu tepat deui pikeun ménta kristal stabil tina mentega koko. Ku cara kieu, anjeun tiasa kéngingkeun penampilan anu ngagurilap sapertos eunteung nalika padet, sareng lebetna karasaeun pas. Sajaba ti éta, nalika anjeun megatkeun coklat batang, anjeun masih bisa kadéngé sora garing. Titik konci éta mentega kakao boga loba bentuk kristal, sababaraha nu stabil, sababaraha nu teu stabil, sarta suhu lebur béda. Kaayaan pemanasan sareng penyejukan anu béda-béda tiasa nyababkeun bentuk kristal anu béda dina coklat ahir, sareng coklat anu dilakukeun ku cara ieu bakal karasa béda nalika dilebur dina sungut. Kantun ngalebur coklat anu dipésér sareng ngantepkeun tiis tiasa ngaraos yén rasana henteu saé sapertos sateuacanna, anu ogé alesanana.


chocolate tempering machine

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English
    العربية
    Deutsch
    Español
    français
    italiano
    日本語
    한국어
    Português
    русский
    简体中文
    繁體中文
    Afrikaans
    አማርኛ
    Azərbaycan
    Беларуская
    български
    বাংলা
    Bosanski
    Català
    Sugbuanon
    Corsu
    čeština
    Cymraeg
    dansk
    Ελληνικά
    Esperanto
    Eesti
    Euskara
    فارسی
    Suomi
    Frysk
    Gaeilgenah
    Gàidhlig
    Galego
    ગુજરાતી
    Hausa
    Ōlelo Hawaiʻi
    हिन्दी
    Hmong
    Hrvatski
    Kreyòl ayisyen
    Magyar
    հայերեն
    bahasa Indonesia
    Igbo
    Íslenska
    עִברִית
    Basa Jawa
    ქართველი
    Қазақ Тілі
    ខ្មែរ
    ಕನ್ನಡ
    Kurdî (Kurmancî)
    Кыргызча
    Latin
    Lëtzebuergesch
    ລາວ
    lietuvių
    latviešu valoda‎
    Malagasy
    Maori
    Македонски
    മലയാളം
    Монгол
    मराठी
    Bahasa Melayu
    Maltese
    ဗမာ
    नेपाली
    Nederlands
    norsk
    Chicheŵa
    ਪੰਜਾਬੀ
    Polski
    پښتو
    Română
    سنڌي
    සිංහල
    Slovenčina
    Slovenščina
    Faasamoa
    Shona
    Af Soomaali
    Shqip
    Српски
    Sesotho
    Sundanese
    svenska
    Kiswahili
    தமிழ்
    తెలుగు
    Точики
    ภาษาไทย
    Pilipino
    Türkçe
    Українська
    اردو
    O'zbek
    Tiếng Việt
    Xhosa
    יידיש
    èdè Yorùbá
    Zulu
    Basa ayeuna:Sundanese